Wie zijn wij?

De oudervereniging is een groep van gemotiveerde ouders die zich inzetten voor de school van onze kinderen.
Het is een link tussen de ouders enerzijds en de leerkrachten en directie anderzijds.

Wat doen wij?

De oudervereniging organiseert maandelijkse vergaderingen.
Daarop is alles wat met de werking van de school te maken heeft bespreekbaar. Het is immers belangrijk dat wij ouders ook onze mening kunnen uiten en dat we samen met de leerkrachten en directeur naar oplossingen kunnen zoeken.

Daarnaast organiseren wij allerlei activiteiten om de financiële middelen van de school aan te dikken.

Voorzitter oudervereniging

Isabelle Malfliet (mama van Arthur & Arne Mettepenningen)

Handje helpen?

Zit je met een vraag,
heb je een opmerking,
wil je graag wat meer te weten komen over onze oudervereniging
of zou je graag ons team versterken?

We zijn ook te volgen via Facebook!

NOTEER ALVAST IN JULLIE AGENDA

Dinsdag 10 september 2019 om 20u00: Startvergadering - Elke ouder die interesse heeft om mee te helpen of mee te denken is welkom!

Zaterdag 19 oktober 2019 om 16u00: Mega-Kids-Fuif voor alle kinderen en gezellige praatbar voor de ouders.

Zaterdag 14 maart 2019 om 19u30: Onze vierde Sint-Pieterkwis voor alle ouders en sympathisanten.

(meer info volgt later)