Als oudervereniging vertegenwoordigen we enerzijds de ouders naar de school en de directie toe. Dit doen we door regelmatig te vergaderen met de directie en vertegenwoordiging van de leerkrachten over de organisatie van en rond de school. Thema's zoals verkeer, activiteiten, etc. komen hierbij regelmatig aan bod.

Anderzijds ondersteunen we de school bij het organiseren van activiteiten en door financieel een handje toe te steken om leuke extra's voor de school te realiseren. Hiervoor organiseren we activiteiten gericht om ouders bij elkaar te brengen of geld te verzamelen (of beide natuurlijk). Door de coronalockdown hebben wij heel wat inkomsten mislopen, daarom rekenen we dit jaar nog meer dan anders op jullie erg gewaardeerde steun.

Hoe vullen we onze spaarpot? Enkele van onze activiteiten uit het verleden:

Verkoop koeken
Organiseren quiz
Tombola op schoolfeest
Organisatie kinderfuif
Kledij-ophaling
Hulp bij Watermolentriatlon

Wat doen we zoal voor de kinderen?

Extraatje bij het Sinderklaasfeest en Pasen
Geschenkje voor alle leerlingen bij het afscheid van de lagere school
Receptie en geschenkje voor de Eerste communiecanten
Verrassing voor de leerkrachten n.a.v. 'Dag van de leerkracht'
Busvervoer voor de zeeklassen
Sponseren bij de aankoop van tablets voor de klas

Zin om te helpen?

We zijn steeds op zoek naar medewerkers voor al onze activiteiten. Onze eerste vergadering van dit schooljaar vindt plaats op MAANDAG 19 OKTOBER om 20u in de refter Slangstraat. Kom gerust langs!!

Suggesties? Opmerkingen? Vragen?

Je kan ons ook bereiken via mail, maar spreek ons gerust ook persoonlijk aan aan de schoolpoort als je meer info wil.

We zijn ook te volgen via Facebook!

Wat staat er dit jaar alvast op onze kalender?

Oktober 2020: Verkoop LU-koekjes

Maandag 19 oktober 2020 om 20u00: Startvergadering - Elke ouder die interesse heeft om mee te helpen of mee te denken is welkom!

Vrijdag 30 oktober 2020: We maken pompoensoep voor alle kinderen! (onder voorbehoud coronarichtlijnen)

Mei 2021: Plantjesweekend