Voor de ouders 

 

EeN online aankoop gepland?

Passeer dan eerst eens via https://trooper.be/sintpieter 
Door via Trooper te passeren kan je onze oudervereniging steunen, zonder dat je zelf een euro extra betaalt.
Meer info op www.trooper.be 

  

KOHa SCHOLENGROEP

Onze school maakt deel uit van de scholengroep KOHa: www.kohamme.be 

 

CLB-chat voor leerlingen en ouders

Heb je als ouder nood aan een ondersteunend chatgesprek in deze coronatijden?
Het CLB biedt online ondersteuning voor leerlingen én ouders.

 Ondanks de opschorting van de lessen, blijft elk Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) gegarandeerd bereikbaar, maar er is meer: CLBch@t, het anonieme chatonthaal van de CLB-sector, wordt versterkt. Hiermee zet het CLB in op het ondersteunen van leerlingen en ouders. Vorige week nam het aantal gesprekken over corona op de chat exponentieel toe. Naast vragen die verband houden met het coronavirus, blijft CLBch@t ook vragen beantwoorden rond allerlei andere thema’s.

Alle vragen over het welbevinden & de gezondheid van leerlingen zijn welkom, alsook vragen over de onderwijsloopbaan en het leren & studeren. Daarom werd besloten om alvast deze week de chatpermanentie met 40% uit te breiden. Tijdens de openingsuren zullen telkens 6 tot 7 chatmedewerkers beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.  

Leerlingen en ouders kunnen op clbchat.be terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 17-21u en op woensdag van 14-21u.  Soms is er een wachtrij, maar in vergelijking met andere organisatoren van chathulp valt dit erg goed mee. De site is geschikt voor mobiel, tablet en pc.